Wat doet Prisma?

Communicatieadvies

Sommige adviesvragen zijn heel duidelijk. Bijvoorbeeld het verzoek om een positioneringsplan, communicatiebeleidsplan of communicatiejaarplan op te stellen. Of begeleiding bij de totstandkoming van een identiteit of huisstijl. Andere vragen zijn soms in eerste instantie net zo diffuus als het licht. Voor Prisma Communicatie is het essentieel zo snel mogelijk de vraag helder te krijgen. Om vervolgens te zorgen voor concrete, goed uitvoerbare en effectieve oplossingen.

Projecten:

Conceptontwikkeling

Wie een communicatiestrategie met bijbehorende plannen heeft, gaat over tot de uitvoering. Prisma Communicatie zorgt ervoor dat de boodschap helder is en op herkenbare en eenduidige wijze in alle middelen wordt doorgevoerd. Bij het ontwikkelen of restylen van een website met bijbehorende social media of (online) magazine. En bij het uitwerken van een gedegen communicatiemix voor een campagne of evenement. Van out-of-home tot print en van webvertising en de inzet van social media tot een online activatie. 

Projecten:

Projectmanagement

Je zoekt iemand die een duidelijk afgebakend project van A tot Z kan begeleiden of tijdelijk alle communicatiewerkzaamheden van een van de medewerkers overneemt. Een gedreven en zelfstandige professional op wie je kunt vertrouwen. Iemand die de conceptontwikkeling van een congres of nieuw evenement begeleidt, de huisstijl ontwikkelt en de hele projectorganisatie aanstuurt. Of iemand die snel kan inspringen en lopende zaken in goede banen weet te leiden. Prisma Communicatie zorgt ervoor.

Projecten: